tiistai 28. heinäkuuta 2020

Maalattu keittiö

Tässä pieni kurkkaus yhteen kesän maalausprojektiin. Tämä maalaus on ollut mielessä jo melkoisen tovin ja nyt pääsin vihdoin toteuttamaan sen. Poikien lomaillessa Itä-Suomessa meidän keittiön seinät saivat vaaleanharmaan sävyn. Täysvalkoinen keittiö on tuntunut kolkolta ja halusin sinne vähän kotoisamman tunnelman. Ero valkoisiin seiniin ei ole suuri ja jos ei katso valkoisen kaapin vieressä olevaan seinään, näyttää sävy jostain kulmasta jopa ihan valkoiselta. Mutta sävy taittaa juuri sopivasti harmaaseen, jotta se tuo keittiöön hieman pehmeyttä.


Kuvat otin vielä, kun maalaus oli hieman kesken. Maalasin suurimman osan keittiöstä poikien lomaillessa mutta muutaman isomman kaapin siirtämiseen tarvitsen vielä miehen apua. Viikko lomaa jäljellä, joten tällä viikolla pitäisi vielä löytää sopiva rako hommaan loppuun saattamiseen.

Nyt taitaa olla perheen maalausprojektit hetkeksi pulkassa. Syksystä on tulossa kiireinen ja työntäyteinen, joten maalaukset saavat nyt toistaiseksi jäädä. Mutta vielä on hieman hommaa, että saan tämän projektin saatettua loppuun asti ennen kiireisen syksyn alkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti