sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Terassitalkoot

Nopeasti se kävi meidän miehiltä terassin teko. Terassi on päätylaudoituksen maalausta vaille valmis mutta sunnuntain sateet hidastivat nyt projektin loppuun viemistä. Vielä olisi kevätmessuilta ostetun katoksen kasauskin tehtävänä ja pihakalusteiden kaivaminen varastosta edessä. Tässä tunnelmia perjantai illalta ja lauantailta. Sattui muuten todella sopiva sää eiliselle.
Terassin pohjatyöt veivät eniten aikaa mutta tavoitteena on, etteivät voikukat ensi kesänä pilkistä lautojen välistä ja että terassi on suora. Terassin laudat tulivat yhdessä hujauksessa pohjatöiden jälkeen paikalleen. Miehet lupasivat aamulla, että illalla on lavatanssit ja valmista tuli kuten luvattiin. Tanssit jätettiin kuitenkin vielä tanssimatta.

Tässä terassissa parasta on huoltovapaus. Päädyttiin kalleudesta huolimatta käyttämään komposiittia, niin keväällä riittää vain pesu ja terassi on käyttövalmis. Kustannus on tehdessä suurempi mutta laskeskeltiin ettei se pidemmän päälle tule halvaksi kerta vuoteen terassin käsittelykään, puhumattakaan niihin käytetyistä työtunneista ja hermoista.


Kunhan saadaan sopivampaa säätä, niin saadaan terassi projekti saatettua ihan loppuun. Nyt vaan alennusmyynneistä kesäkukkia hakemaan, jos edullisesti saisi takapihallekin vähän kukkaloistoa.

1 kommentti:

 1. Hei
  Kätevästi tehty ja upea lopputulos.
  Saanko kuville käyttöluvan terassikirjaan, jonka hahmottelu on käsillä parhaillaan. Kirjan kustantaa metsäkustannus 91 kevääksi. Painos n.1000 ja sivuja n. 200 Vaatimattomana kiitoksena kuvien julkaisuluvasta laitan kirjan aikanaan haluamaasi osoitteeseen. Mikäli luvan saan, mikä laitetaan kuvan ottajaksi/omistajaksi? Kuva: ????

  Terveisin
  Osmo
  0505591158

  VastaaPoista