tiistai 16. kesäkuuta 2015

Tervetuloa terassin avajaisiin (jos tarkenette)

Nyt se on valmis tai onhan se ollut jo muutaman päivän. Tosin päätylaudoitus on yhä edelleen maalaamatta mutta se taitaa siirtyä juhannuksen jälkeen tehtäväksi. Eihän näillä sateilla mitään pääse maalaamaan. Muuten alkaa olla valmista. Maanantaina vähän kukkien hakua ja istuttelua. Mielellään sitä istuisi nyt päivät terassilla mutta kuka tuolla kylmyydessä tarkenee..



Aika vaaleaksi jäi tuo kukkaloisto. En ole mikään värikkäiden kukkien ystävä ja mielestäni tumma aita ja terassi kaipasivat rinnalleen vaaleutta. Pääasiassa tulikin ostettua valkoisia kukkia mutta on mukana muutama vaaleanpunainen tapauskin. Kunhan nuo jaloleinikit tuosta vielä alkaisivat kukkia, olisi tiedossa lisää vaaleanpunaisia kukkia. Mansikkasatoakin odotellaan jo. Mansikat ovat kukkineet ruukuissa kiitettävästi.




Tykkään paljon myös ulkolyhdyistä. Häihin tehdyt kynttilälyhdyt ovat nyt myös terassilla uusiokäytössä (näitä löytyy siis myös sisältä). Kunhan syksyä kohti mennään, saattaa lyhdyt vielä lisääntyä terassilla. Haluaisin löytää ruostumattomasta teräksestä tai tinasta tehtyjä lyhtyjä, jotta ne kestäisivät, eivätkä ruostuisi heti ensimmäisellä sateella.



Tykkään kyllä kovasti ja olen todella tyytyväinen, että hommat vihdoin etenivät. Tälle kesälle on tiedossa takapihalla vielä yli jääneiden laattojen hyödyntäminen ja niistä väliaikaisen grillipaikan teko. Aikomuksena olisi saada myös tuo Ikean kärry tuolta maalattua.  Loppukesästä voisi järjestää aidan raapimis ja maalaustalkoot. Saataisiin takapihaa myös ulkopuolelta kuntoon.

2 kommenttia:

  1. Wau, siitähän tuli aivan mahtava! Toivottavasti tulee lämmin kesä jotta hinta per käyttökerta jää alle 2ke ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei tarvi Matti koko rahaa "tienata" yhdessä kesässä ;)

      Poista