keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kirpparilöytöjä

Palattiin kotiin lomalta junalla, joten osa meidän tavaroista tuli jälkitoimituksena. Maanantaina saapuikin paketti, jota oli odotettu jo tovi. Meidän toisen mummulan lähellä on tosi hyvä kirppis, josta melkein aina tekee löytöjä ja niin tänäkin vuonna. Olen heikkona kaikkeen vanhaan ja kuluneeseen, kuten vanhoihin puulaatikoihin. Viime vuonna jäi harmittamaan, kun jätin kirpparille metallisen öljykaatimen, joka olisi sopinut loistavasti meidän puutarhaan (meidän mumma ei oiken ymmärtänyt innostustani ja siksi ostos jäi sillä kertaa tekemättä). Tällä kertaa en sitten epäröinyt, kun löytyi mieleisiä tavaroita. Mukaan kirpparilta lähti vanha naulalaatikko, kaljapullo ja kesähattu pojalle (taitaa olla joku fiksaatio noihin hattuihinkin). Hinnat olivat kohtuullisia ja tavarat oman tuntuisia.




Pojan hattu on ollut loistava ja niitä harvoja hattuja, joita hän suostuu pitämään päässään ja hintaakin oli hurjat 0,30€. Kuvassa oleva bodykin on kirpparilta mutta Itä-Suomesta. Ihan ei mene asu nyt sävysävyyn mutta meno on sen verran sotkuista, että asun joutuu välillä vaihtamaan useamman kerran päivässä ja niin oli tänäänkin. Pojan vaatteiden väriharmonia kärsii pyykkivuoren kasvaessa ja äiti ei jaksa enää olla ihan niin tarkka, ainakaan kotosalla.

Nopeasti löytyi paikat uusille tavaroille. Noita kaljapulloja kirpparilla oli useita ja vähän jäi metityttämään olisiko mehupulloiksi pitänyt ottaa niitä useampikin, kun hintaakin oli vain 2€/kpl. No ainakin nyt aluksi saa tuo yksi mennä ihan vain koristepullona.



Kaljapullon ansiosta tuli vihdoin järjestettyä tämä laatikoston päällinen, joka tuntuu keräävän aina kaiken romun. Nyt sain sen järjestykseen. Kauan oli tuokin häirinnyt ja nyt vasta sain aikaiseksi.

Naulalaatikko saa nyt olla ulkona terassilla kesän ajan. Eiköhän sille kesän jälkeen löydy käyttöä sisälläkin mutta nyt se sai sisäänsä yrttejä. Laatikko oli ostoksista kallein ja maksoi 10€, tosin alkuperäinen hinta oli 20€, joten sain senkin ihan kivaan hintaan.



Pojan hattu on ollut käytössä viimeksi tänään eli kaikki kolme kirppisostosta ovat löytäneet paikkansa meidän taloudesta. Hyvä reissu oli ja taloudellisestikin kannattava. Yhä yksi suosikki kirppareistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti