torstai 9. heinäkuuta 2015

Lomalla

Me ollaan oltu lomalla! Mies lähti Itä-Suomeen kalastamaan ja me jäätiin juhannusmökkeilyn jälkeen Länsi-Suomeen pojan kanssa sukuloimaan. Parin viikon ajan vietettiin aikaa kahdessa mummolassa ja poika pääsi tutustumaan isoisovanhempiinsa sekä samalla myös muihin sukulaisiin. Lomaohjelmaa ei meillä juurikaan ollut, kunhan oleiltiin ja nautittiin. Yksi kohde meillä kuitenkin oli lomalla ja siitä nyt enemmän.

Sisustuksesta kiinnostuneet perheenäidit huomio tässä teille kiinnostava vierailukohde. Viime joulun alla naistenmessuilla Vanhassa satamassa tutustuin yritykseen nimeltä Emma's & Mama's. Ihastuin heidän omiin tuotteisiinsa ja mukaan messuilta lähtikin muutama joululahja sekä itselle jotain pientä. Vähän myöhemmin löysin vahingossa yrityksen nettikaupan facebookin kautta (kaverit osaa tykätä oikeista kohteista). Teinkin keväällä nettitilauksen liikkeeseen ja aloin haaveilla, että joskus pääsisin käymään heidän kivijalkamyymälässään. Kesälomaa suunniteltaessa yksi kohde oli loman aikana mielessä ja päätinkin houkutella muutaman sukulaisen mukaan tutustumaan yritykseen. Lähdimme naisporukalla tutustumaan Seinäjoella sijaitsevaan kivijalkamyymälään. Samoissa tiloissa toimii sisustusliike Emma's & Mama's sekä lastenvaateliike Pikku Minea ja voi miten ihana kohde myymälä olikaan. Kauniita lastenvaatteita sekä ihania sisustutarvikkeita yhdessä paketissa.



Täällä liikkeessä kyllä ihan hullaantui. Ei oikein tiennyt mitä katsoa, kun kaikkialla oli ihania sisustusjuttuja ja kauniita lastenvaatteita. Olin päättänyt etukäteen, että ostan lähinnä pojan syntymäpäiväjuhlia varten tarvikkeita. Onneksi olin rajannut ostoslistaa tai muuten olisi voinut tulla kallis lasku täältä lähtiessä. Kuka tällaisia ihania hyllyjä voisi vastustaa?





Lastenvaatteita en uskaltanut kovin paljoa edes katsoa, etten olisi lähtenyt liikkeestä ison kassin kanssa. Onneksi matkaan oli saatu äitini, niin hänen mukaansa lähti myös muutama vaate lapsenlapselle. Ja sorruin itsekin ostamaan ihanan pipon pojalle, joka sopii saatuun syksytakkiin "kuin nyrkki silmään". Aivan ihania vaatteita olisi ollut tarjolla runsain mitoin.

Tässä alla vielä kuvia ostoksista. Omat ostokset olen tehnyt tosiaan pojan tulevat syntymäpäiväjuhlat mielessä. Äitini ostamat vaatteet viimeisessä kuvassa.




Kuvia katsellessa mietin, että kuinka ihmeessä sain hillittyä itseni ja mukaan lähti vain näin vähän tuotteita. Taisi liikkeessä olla runsauden pulaa, kun olen vain muutaman tuotteen pominut kassiin. Tosin eilen jo kävin kurkkimassa nettikauppaa ja lähellä oli seuraava tilaus mutta vielä sain hillittyä itseni. Taitaa tämän naisen matka tulevaisuudessakin johtaa tähän liikkeeseen. Voin kyllä lämpimästi suositella molempia yrityksiä kaikille kiinnostuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti