tiistai 28. heinäkuuta 2015

Lastenhuone

Kodin väripilkkumme lastenhuone on varmasti se huone, jossa sisustus päivittyy kaikkein nopeimmalla tahdilla. Tällä hetkellä lastenhuone hoitaa vielä kahta virkaa, se on samaan aikaan sekä lastenhuone että vierashuone. Poika nukkuu vielä meidän kanssa, joten hän lähinnä leikkii huoneessa ja siellä on hänen tavaroidensa säilytys.

Tällä hetkellä lastenhuoneessa on Ikean puusohva, josta saa tehtyä parisängyn. Anoppi ja appi vierailevat meillä tasaisin väliajoin, joten he tarvitsevat meillä nukkumatilat. Myös sisko miehineen käy meillä ajoittain, joten vieraspedille on kyllä käyttöä. Kunhan poika kasvaa ja siirtyy nukkumaan lastenhuoneeseen, siirtyy tuo puusohva meidän tietokonehuoneeseen.


Huoneen raitaseinän ideoin aikoinaan lopputyötä tehdessäni ja se toteutettiin asiakkaan lastenhuoneeseen sinne sopivilla väreillä. Halusin toteuttaa samantyylisen seinän kotiini ja remontoidessamme toteutinkin seinän maalaamalla. Jälkikäteen olisin ehkä valinnut vähän hillitymmät värit mutta ihan kiva piristys tuo on lastenhuoneessa.



Tännekin huoneeseen on ilmestynyt vanhoja esineitä, kuten Lontoon Portobello Road:n markkinoilta ostettu vanha itsetehty nalle sekä Hämeenlinnan kirppikseltä löydetty toinen vanha nalle ja toissakesän Simpeleen antiikkimarkkinoilta ostettu helmitaulu. Myös mieheni vanha karttapallo on kantautunut meille. Tykkään sisustuksessa eri kerrostumista ja siksi vanhat esineet ovat löytäneet paikkansa myös lastenhuoneessa.

 

Olen myös itse tehnyt huoneeseen sisustustuotteita. Lastenhuoneen viirin tein raskausaikana ja samoin toisen torkkupeitoista aloitin raskausaikana ja virkkasin loppuun imettäessäni muutaman kuukauden ikäistä poikaani. Sohvalla olevat vihreät tyynyt olen tehnyt opiskeluaikana ja ne löysivät nyt paikkansa lastenhuoneesta.



Tässä kurkistus lastenhuoneeseemme, joka varmasti muuttuu paljonkin pojan kasvaessa ja tarpeiden muuttuessa. Tällä hetkellä huoneessa mennään tällaisissa tunnelmissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti