tiistai 15. elokuuta 2017

Viirien hurmaa

Näitä projekteja on pään sisällä aina lukuisia. Toteutukseen asti pääsee vain osa ja nekin tuntuvat kestävän aina oman aikansa. Tämäkin projekti on tainnut jo kolmatta kesää olla harkinnassa. Keväällä sain jopa hankittua materiaalitkin mutta koko kesä meni ennen kuin pääsin toteutus vaiheeseen. Vauhtia tosin vähän hidasti se, että ompelukone oli alkukesästä siskolla lainassa mutta onhan siitäkin jo tovi aikaa.


Nyt kun pojan synttärit lähestyy ryhdistäydyin vihdoin ja ompelin terassille tunnelmaa tuomaan kaksi viirinauhaa. Viirit on tehty vahakankaasta ja toivon sen kestävän ulkona homehtumatta enemmän kuin vain tämän kesän. Toteutus ei kestänyt kovin kauaa mutta viirien tikkauksiin en kyllä ole tyytyväinen. Tikkaukset eivät ole todellakaan ammattimaiset ja eivät kestä lähempää tarkastelua. Ajattelin olla kuitenkin välittämättä siitä ja vain nauttia siitä tunnelmasta, jota tuovat terassillemme.

 


Yhdessä aiemmin ripustettujen valojen kanssa viirit tuovat kivaa kotoisuutta myös ulkotilaan. Nyt kun pojan synttäritkin ovat jo ihan nurkan takana, toivon näiden tuovan juhlaankin vähän lisää tunnelmaa. Täytyy vain toivoa, että synttärijuhlissa sää suosii ja päästään terassillekin juhlimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti