maanantai 23. huhtikuuta 2018

Olkkarin uusi matto

Olen haaveillut uudesta olkkarin matosta jo tovin. Haluan olkkariin ehdottomasti villamaton ja se tyyli mitä matolta toivon maksaa maltaita. Siihen ei juuri nyt (jos koskaan) ole varaa, joten vanhalla valkoisella Ikeasta ostetulla villamatolla on menty. Kunnes menneenä talvena kaikkien muiden likaroiskeiden lisäksi eräänä aamuna matto sai smoothiekuorrutuksen. Siinä vaiheessa päätin, että nyt loppuu meidän perheessä valkoisen maton tarina.


En tiedä miksi edes alunperin olen meille ostanut valkoisen maton. Varmaan siinä on ollut ajatuksena, että se toisi vaaleutta tumman lattian vastapainoksi. Noh matto ei toiminut meillä ilman lapsia ja lapsen kanssa vielä huonommin. Meillä ei olla niin tarkkoja syömisten kanssa ja syödään miehenkin kanssa toisinaan aamupaloja tai iltapaloja olkkarissa, niin en sitä pojaltakaan kiellä eli uuden maton on kestettävä meidän elintapoja.

 

Tutkin paljon eri mattovaihtoehtoja ja lopulta päädyin Annon harmaaseen Sora-villamattoon. Annolla mattojen hinnat olivat kohtuulliset ja halusin olkkariin edeltäjäänsä suuremman maton, johon Anno vastasi tarjonnallaan hyvin. Harmaa väri valikoitui ihan siksi, että ajattelin sen kestävän kaatuneet mehut ja muut tahrat paremmin.


Matto oli juuri sitä mitä odotin ja olen ollut siihen ainakin tähän mennessä todella tyytyväinen. Se on pehmeä jalkaan, kauniin värinen ja suurempi koko (200*290) on olkkariin mielestäni parempi kuin entinen matto. Mutta harmaan maton myötä tulihan tuosta olkkarista vähän tasapaksun värinen: harmaat matot, harmaa arkku, harmaat tyynyt, nude sohva ja nude seinä. Vähän kaipaisin kyllä tähän jotain vaihtelua. Harkinnassa onkin nyt pitäisikö arkku maalata vaikka tummemmanharmaaksi, niin saisin olkkariin vähän särmää. Mitäs mieltä olette, menikö jo vähän tasapaksuksi koko sisustus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti