sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Wild boy

Katson päivittäin sisutusinspiraatioita Instagramista. Tykkään katsella kauniita ja harmonisia lastenhuoneita, jossa lelutkin sointuvat harmonisiin kokonaisuuksiin. Totuus on ehkä toinen myös noissa kauniissa lastenhuoneissa mutta onhan niitä kiva katsella. Meidän lelut ovat kyllä aika kaukana puisten ja virkattujen lelujen harmoniasta ja ehkä hyvä niin. Nämä lelut on pojan valitsemia ja hänelle tärkeitä, eivätkä äidin sisutuselementtejä. Mutta yritän sitten keksiä niille kauniita säilytyspaikkoja, jotta lastehuoneessakin olisi edes häivähdys harmoniaa.


Lastenhuoneissakin on selviä trendejä, joita näkyy monilla instatileillä: sänkykatokset, Mrs Mighetto julisteet, puulelut jne. Viime aikoina on noussut metalliset kirjoitukset. Yksi heikko hetki ja myös minä pistin tällaisen kirjoituksen tilaukseen. Hyvin siis toimii Instagramissa piilomainonta. Olen ollut vähän liiankin höveli näiden ostosten kanssa nyt kun pitkän tauon jälkeen on ollut rahaa enemmän käytettävissä. Noh mutta onhan tuo kirjoitus aika söpö, kuvaa meidän poikaa hyvin ja tuo kivaa eloa lastenhuoneeseen.


Ei tämä teksti tosiaan meidän lastenhuoneesta harmonista instalastenhuonetta tee mutta ehkäpä kuitenkin tuo hitusen luonnetta pojan huoneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti