torstai 19. huhtikuuta 2018

Pikkuvessan päivitys

Meillä on super pieni vessa ja sen "sisustaminen" on aika haasteellista. Olen halunnut päivittää vessan ilmettä jo tovin ja olen etsiskellyt sinne uutta saippuapurkkia ja hammasharjatelinettä. Vanhat on ostettu H&M Homesta ja ovat jo aika kulahtaneen näköiset. Ajatuksenani oli, että haluan uudet purnukat betonin kaltaisesta materiaalista. Vessan vanilijan värinen laatta yhdistettynä todella keltaiseen valoon (johon sähköteknisistä syistä on tyydyttävä) on vessa aika keltaisen sävyinen. Niinpä ajattelin, että viileä harmaa toisi sinne vähän tasapainoa.


Noh purkkien etsiminen onkin ollut aika haastavaa. Kun oikean tyylinen materiaali löytyy, niin muoto on väärä jne. Kunnes yhtenä päivänä facebook kirppiksellä vastaan tuli oikea muotokieli ja materiaali ja niinpä meille kotiutui jälleen H&M Homen purnukat. Sain käyttämättömät purnukat edullisesti, joten eipä tuota kovin kauaa tarvinut miettiä.Purnukoiden lisäksi ostin meille myös ensimmäiset hamam-käsipyyhkeet. Olen lukenut pyyhkeistä paljon hyvää ja ajattelin kokeilla niitä nyt aluksi käsipyyhkeinä. Väriksi valikoitui tuo sama harmaan sävy kuin purnukoissa. Pyyhkeet ovat olleet testauksessa vasta muutaman viikon. Ekan pesun jälkeen pyyhkeet onkin toimiviksi todettu.


Vielä olisi uudelle matolle tarvetta. Kovin on pienet nurkat, niin eihän täällä paljon pysty ilmettä muuttamaan. Mutta onhan se kivaa, että koostaan huolimatta myös vessa on toimivuuden lisäksi viihtyisä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti