torstai 10. toukokuuta 2018

Keväinen terassi

Vietettiin viime viikonloppu kirjaimellisesti ulkona. Näiden aivan mahtavien ilmojen seurauksena poika ei haluaisi olla sisällä ollenkaan, eikä kyllä me vanhemmatkaan. Laitettiinkin viikonloppuna urakalla terassia kuntoon. Asetettiin katos paikalleen ja ulkokalusteet kaivettiin esille. Miehen vanhemmat olivat käymässä niin päästiin samalla tekemään autolla hankintoja terassille. Meille hankittiinkin uusi grilli, jonka kokoaminen otti oman aikansa. Vanhasta päästiin älyttömän kätevästi eroon tori.fi sivuilla. Alle kaksi tuntia ilmoituksen jättämisestä vanha grilli tultin jo noutamaan.



Ostin terassille muutamia kesäkukkia, mutta tarjonta ei ollut vielä kovin laaja. Pari valkoista orvokkia, lankaköynnöksiä ja lumihiutaleita. Viikolla roudasin vielä kävelylenkin päätteeksi lähikaupan pihalta kukan, josta olin aikoinaan varma etten koskaan hankkisi omalle pihalleni eli petunian. Nuorena ajattelin, että se on niin "mummokukka" ja tässä sitä ollaan oma "mummokukka" terassilla. Niin se mieli muuttuu, kun ikää tulee, vaikka en nyt ihan mummoikää vielä lähentelekkään.



Olen haaveillut useamman kesän terassille myös istutuspenkistä. Suunnitelmissa oli tehdä sellainen kuormalavoista tai hankkia jokin ihana vanha siihen sopiva kaluste terassille. Tällä kertaa kärsivällisyys ei kuitenkaan riittänyt, vaan pienen googlettamisen jälkeen suuntasimme Ikeaan ja ostin terassille sieltä sopivat metalliset kalusteet. Ihanasti tuli hyllytilaa ja vähän siellä ja täällä pyörineet ruukut saivat oman paikkansa.




Terassin pesu jäi vielä odottamaan ja lisää pitäisi saada vielä kasveja mutta muuten nyt näyttää jo huikeasti kesäisemmälle kuin pari viikkoa sitten. Kesä on meidän puolesta tervetullut ja me aiotaan viettää sitä mahdollisimman paljon ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti