sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Säilytyskoreja

Samalla kun tilasin Annolta maton, laitoin samaan tilaukseen pari koria. Annon valikoimassa oli nimittäin todella paljon kauniita koreja. Korit joita olen aiemmin hankkinut ovat osoittautuneet todella käteväksi tavaksi saada päivittäin käytössä olevia asioita nätisti piiloon. Suunnitelmaa korien käytölle ei ollut etukäteen mutta nopeastihan nuo löysivät paikkansa kotiuduttuaan.

Toinen koreista olikin isompi kuin olin kuvitellut ja ensin mietin mitä ihmettä siihen laittaisin. Aika nopeasti päätin siirtää pojan Brion junaradan osat siihen. Junarata rakennetaan nimittäin aina olohuoneeseen koska se ei vain mahdu hänen omaan huoneeseensa. Säilytyspussi, jossa rataa on säilytetty, sopii lastenhuoneeseen mutta ei niinkään olohuoneeseen ja käytännössä pussi pyörii koko ajan olohuoneessa. Nyt kori sopii paremmin ulkonäöllisesti aikuisen makuun ja junaradan osat ovat helposti pojan saatavilla.

 

Toinen kori löysi paikkansa eteisestä. Kori täytettiin meidän sateenvarjoilla, jotka ovat pyörineet milloin missäkin. Kun varjoa on tarvittu, ei sellaista ole meinannut mistään löytää. Nyt kaikki varjot löytyvät yhdestä paikasta käden ulottuvilta. Kaikkein parasta tietenkin, että kori on itsessään jo todella kaunis.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti