tiistai 15. toukokuuta 2018

Puusohvan lähtö

Ihan mahtavat kelit ovat aiheuttaneet sen, ettei sisällä malttaisi olla yhtään ja koneella olo on jäänyt ihan minimiin ja hyvä niin. Viikonloppuna toteutin kyllä pienen maalausprojektin sisällä mutta muuten tuli vietettyä aikaa pääasiassa pihalla. Äitienpäiväksi pyysin lahjaksi yhdessäoloa ja käytiinkin perheen ja naapureiden kanssa lauantaina Korkeasaaressa. Sunnuntaina oli vielä tarkoitus lähteä katsomaan kirsikkapuita Herttonimeen mutta kaiken ulkoilun jälkeen ei enää huvittanut lähteä mihinkään. Illalla käytiin vielä ajelemassa pyörää yli 20km. Ulkona on siis tullut vietettyä viime ajat.


Tehtiin viime viikolla pikaisella aikataululla miehen kanssa päätös, että vierashuoneen Ikean puusohva saa lähdön. Ollaan molemmat kyllästytty siihen, että se on ihan mahdoton siivottava. Alta ei pysty imuroimaan muuta kuin laatikot irroittamalla ja jos jättää imuroimatta on roskan ja pölyn määrä järkyttävä. Alettiin haaveilemaan kunnon sängystä, sillä lapsiperheissä on tilanteita jolloin yöllä valvotaan syystä tai toisesta. Niissä tilanteissa olisi kiva, jos löytyisi kotoa kunnon sänky helposti toiselle aikuiselle, että edes toinen saisi kunnon unet.

 

Laitettiin tuumasta toimeen ja sohva tori.fi sivuille myyntiin. Pyydettiin sohvasta ihan kunnon hintaa ja yllättäävää on kuinka paljon ihmiset ovat valmiita maksamaan käytetystä Ikeasta. Ottajia oli paljon ja sohva lähti kahdessa päivässä uuteen kotiin. Nyt ollaan siis tilanteessa, että virashuone on ilman sohvaa ja uutta sänkyäkään ei ole vielä ostettu.


Tehtiin vähän mittauksia ja päätettiin, että pienestä huoneesta huolimatta hankitaan huoneeseen 120cm leveä sänky. Seuraavaksi vuorossa olisikin sitte uuden sängyn hankinta. Toivottavasti huoneesta ei tule liian ahtaan näköinen leveämmän sängyn kanssa. Tällä kertaa mennään kuitenkin mukavuus edellä.

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuo sama sohva vanhemman tyttären huoneessa sänkynä :) Varsinkin ikkunaseinällä, patterin edessä ollessaan pölyn määrä on tosiaan aika järkky!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on teoriassa loistava huonekalu, kun on mahdollisuus levittää parivuoteeksi ja lisäksi on vielä runsaasti säilytystilaa mutta ainakaan meillä ei käytännössä sitten kuitenkaan toiminut kauhean hyvin. Aika epämukava istuttava ilman suurta tyynymäärää, sängyn levittäminen vieraille käytännössä jäi usein tekemättä ja pahimpana juurikin tuo pölyn ja roskan kerääminen. Mutta onhan sänky kivan näköinen, jos jaksaa vain nähdä vaivaa siivouksen kanssa :)

      Poista