torstai 3. toukokuuta 2018

Krookuksia, krookuksia ja vähän lisää krookuksia

Olen istutellut ahkerasti mustikoiden ympärille krookuksia ja kiitettävästi nuo ovat myös lisääntyneet, nyt se alkaa kyllä jo näkyä. Ai että tykkään näistä kukista. Ne tuovat kyllä kevään tullessaan. Ovat niin kauniita ja luotettavia. Joka kesä ilmestyvät ja lisääntyvät vain vuosi vuodelta. Tykkään. Aika valkoisella linjalla olen näiden kanssa mennyt. Saa nähdä tuleeko laitettua tänne jossain vaiheessa jotain muutakin väriä mutta nyt silmää miellyttää tämä juuri näin.



Raekuurot ja vesisateet ovat tehneet viimeisen viikon aikana krookuksille kyllä vähän hallaa mutta toivon, että vielä jaksavat tovin kukkia, niin nättejä ovat. Sehän näiden kukkien huono puoli on, että kukkivat ihan liian vähän aikaa. Myös rusakot tykkäävät näistä mutta kukat ovat nykyään aidalla suojattuna, niin pysyvät rusakoiden ulottumattomissa.



Pienet vihreät silmut ja sipulikukat, tuovat kevään aina tullessaan.. Kevät on kyllä ihan parasta aikaa vuodessa, kun luonto heräilee taas uuteen vihreyteen. Tykkään, tykkään ja tykkään!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti