sunnuntai 12. elokuuta 2018

Lastenhuoneen lipastolöytö

Nyt on lastenhuoneen tavarat saatu järjestykseen lipaston vaihdon myötä ja pääsen kuvailemaan teille tätä ihanuutta. Senkki on yli sata vuotta vanha ja tilaan mitoiltaan paremmin sopiva kuin Ikean Malm-lipastot. Senkki on kapeampi, eikä niin syvä mutta säilytystilaa on ainakin toistaiseksi tarpeeksi, kun lipastolla on enemmän korkeutta kuin vanhoilla lipastoilla.

 

Lipaston vaihdon yksi syy oli, että saadaan huoneeseen vähän lisää lattiatilaa. Eihän tämä nyt neliötä radikaalisti suurentanut mutta muutama kymmenen sentti suuntaansa tuli lisää tilaa leikeille. Tämä oli suunnitteilla toteutettavaksi sitten jossain vaiheessa mutta kun juuri oikea lipasto tuli vastaan, lastenhuone päivittyikin nopeammin kuin olin suunnitellutkaan.

 

Vaikka lipasto on hieman pienempi kuin edelliset lipastot olivat, olen ollut siihen todella tyytyväinen. Lokerot, laatikot ja kaapit mahdollistavat paremman järjestyksen kuin aiemmin ja sain kaikki tavarat mahtumaan tähänkin senkkiin, ulkonäöstä nyt tietenkään puhumattakaan. Tykkään vanhoista huonekaluista ja omaan silmään vähän elämää nähneet huonekalut vain miellyttävät enemmän kuin kliiniset valkoiset huonekalut. Tämä oli hyvä löytö, jonka mahdollisti heinäkuu ja laiskat tori.fi sivujen käyttäjät. Oman kokemukseni mukaan tällaiset aarteet häviävät sieltä alta aikayksikön ja nyt ehdin tarttua tilaisuuteen lomakaudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti