lauantai 4. elokuuta 2018

Lastenhuoneen Malm-lipastojen lähtö

Olin ajatellut pitää lastenhuoneen jotakuinkin sellaisenaan kun se on ollut, ainakin toistaiseksi. Toki suunnitteilla oli jossain vaiheessa värien päivitys pojalle mieluisaksi mutta muuten en ollut ajatellut sinne suurempia muutoksia ainakaan ihan vielä. Mutta niinhän siinä kävi, että kun eteen tuli tori.fi sivuilla jotain sellaista mitä oli saatava, niin nopeasti ne suunnitelmat sitten muuttuivat.

 

Lastenhuone on ollut ainut paikka, jossa on sisällä ollut jäljellä Ikean huonekaluja. Malm-lipastot ovat olleet ihan kivat ja neutraalit huonekalut lastenhuoneessa mutta kun vastaan tuli tilaan paremmin mitoiltaan ja tyyliltään sopiva lipasto, en voinut vastustaa kiusausta.

 

Kun saimme uuden lipaston kotiutettua, oli aika miettiä miten päästäisiin eroon vanhoista lipastoista. Ei muuta kuin samaisille tori.fi sivuille lipastot myyntiin ja alle vuorokaudessa lipastot lähtivätkin uuteen kotiin. Tori on kyllä aina yhtä tehokas, sekä löytöjen kanssa ja kun haluaa tavarasta eroon. Vielä olisi pienesti järjesteltävää huoneessa ja sitten pääsenkin kuvaamaan teille uusimman löytöni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti