torstai 30. elokuuta 2018

Terveiset lomareissulta

Hola, terveiset Espanjasta. Viime viikon ja tämän viikon hiljaiselo johtuu siitä, että me vietettiin viikko loikoillen hotellin uima-altalla. Pojan ensimmäinen kunnon lomareissu, joka tehtiin täysin hänen ehdoillaan. Loma olikin todella onnistunut ja rentouttava ja nyt on kiva palata takaisin arkeen ja aloittaa syksyä.




Reissun kohteeksi valikoitui Espanja oikeastaan siitä syystä, että lauantailähtöjä eri kohteisiin oli yllättävän vähän tarjolla. Espanjan Benalmadenasta löytyi hotelli vesipuistoineen ja täyshoidolla. Juuri sitä mikä tekee loman helpoksi, kun mihinkään ei ole pakko mennä, vaan kaikki löytyy saman katon alta. Päivät uitiin ja laskettiin vesiliukumäkiä ja välillä käytiin syömässä ihania herkkuja. Yksi shoppailureissu tehtiin Malagaan, toinen reissu vaijerihisseillä vuoren huipulle ja muuten oltiin joko hotellissa, meren rannalla tai kierreltiin hotellin lähellä ympäristöä. Kaikki tehtiin pojan ehdoilla ja hän nautti reissusta sunnattomasti. Sellainenkin ihme kuultiin hänen suustaan, että nyt hän on saanut uida tarpeeksi ja enempää ei enää tarvitse, tosin tämän jälkeen hän vielä ui ainakin kaksi tuntia altaassa ennen syömään lähtemistä ja seuraavana päivänä ainakin viisi tuntia lisää. Mutta uiminen kannatti sillä poika oppi uimaan reissulla pari päivää ennen kuin täytti neljä vuotta.



Hotellin valinta onnistui tällä kertaa ihan nappiin ja moneen kertaan selitettiin pojalle, ettei kaikissa hotelleissa ole tällaista vesipuistoa, kun tässä meidän hotellissa. Aluksi vesiliukumäistä laski vain poika ja meistä toinen vei hänet mäkeen ja toinen oli alhalla vastassa. Loppuviikosta oltiin kaikki mäessä ja hauskaa oli. Viikko meni nopeasti mutta oli kuitenkin ihan riittävän pitkä tällaiselle reissulle.

 

Loman jälkeen meillä alkaakin toisenlainen arki. Katsotaan mitä syksy tuo tullessaan. Toivottavasti kaikkea positiivista ja mukaaa, on tässä sen verran ollut viimeisinä vuosina vastoinkäymisiä, menetyksiä ja haaveista luopumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti