sunnuntai 19. elokuuta 2018

Uudistuksen keskellä oleva makuuhuone

Makuuhuoneen seinät vaihtoivat väriä ja nyt on tunnelma maalatussa makuuhuoneessa vähän erilainen. Remontti ja sisustaminen huoneessa on vielä kesken mutta tässä teille vähän ensitunnelmat makkariin uudesta ilmeestä.


Makuuhuoneen maalaamiseen käytin kalkkimaalia ja kesäloman aikana sudin maalin seinille. Seinien maalaus olikin yllättävän suuri projekti ja otti enemmän aikaa kuin kuvittelinkaan. Pattereiden irroitus, verhojen irroitus, ahtaassa makuuhuoneessa liikkuminen ja nukkumisjärjestelyt toivat tähän projektiin omia haasteita. Mutta niistä selvittiin ja seinät saatiin maalattua ilman suurempia hampaiden kiristelyjä.

 

Seinien maalauksen lisäksi tarkoituksena olisi tehdä päivitystä makkarin sisustukseen muutenkin. Tauluhyllyt lähtivät nyt sängyn päästä pois ihan siistä syystä, että eräs laiska pölyjen pyyhkiä koki ne liian hankaliksi. Sängyn vieressä oleva pinnatuoli on seinävärin vaihduttua nyt liian samanvärinen seinän kanssa ja siihen pitäisi keksiä jokin ratkaisu, kattovalaisin on kaivannu päivitystä jo ties kuinka kauan ja jotain kivaa pitäisi keksiä makkarin ilmettä piristämään. Mutta tässä vaiheessa näyttää siis tältä ja pikkuhiljaa tehdään tästä valmista kunhan oikeat asiat tulevat vastaan ja syksyn kiireiltä ehditään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti