maanantai 17. syyskuuta 2018

Koivupöllejä terassille

Me asumme isossa taloyhtiössä ja meillä on todella kiva iso puistomainen piha-alue, jossa on paljon puita. Piha on ihanteellinen lasten leikkiä ja yhteisessä käytössä on muun muassa omenapuita, joista syksyisin meidän poika napsii omenoita päivittäin syötäväksi. Piha-alueemme puut ovat istutettu jo kauan sitten ja siksipä osa niistä on kasvanut jo vähän isoiksi ja huonokuntoisiksi. Pihallamme kaadettiinkin muutamia viikkoja sitten useampia puita, jotka kuntonsa puolesta eivät enää olleet ihan niin turvallisia.



Puiden rungot ovat kaatamisen jälkeen laitettu paloiksi ja jätetty niille sijoilleen ja jokainen on saanut käydä hakemassa niitä itselleen esimerkiksi polttopuiksi. Meillä ei ole tarvetta polttopuille, kun sen verran harvoin tulee takkaa poltettua ja entisiäkin on vielä hyvin jäljellä mutta sen sijaan kierittelin pihallemme pari koivunrungon palaa kukille alustaksi.

 

Olen aina valmiina, jos tarjolla on kivannäköistä ja hyödyllistä materiaalia ilmaiseksi käytettäväksi. Koivupöllejä on vielä runsaasti jäljellä ja olen miettinyt mitä muuta hauskaa niistä voisi keksiä. Niistä olisi voinut saada istuimiakin mutta siihen tarkoitukseen nuo ovat vähän liian matalia ja korkeampia ei löytynyt. Kukille ja lyhdyille koivunrungon pätkät tuovat kuitenkin kivasti vähän korkeutta. Usein hauskat ideat eivät tarvitse rahaa vaan niitä voi saada ilmaiseksikin ja itse tykkäsin, että koivupöllit sopivat meidän terassille todella hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti