keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Muistoja makkarin seinille

Makuuhuoneen tauluhyllyt siirtyivät remontin myötä vastakkaiselle seinälle. Tykkäsin tauluhyllyistä myös aiemmin sängyn päädyssä mutta pölyjen pyyhkiminen tältä vastakkaiselta seinältä on paljon helpompaa kuin sängyn päältä ja siksipä tauluhyllyjen paikka vaihtoi nyt paikkaa. Hyllyjä on nyt vielä tupla määrä, joten kuviakin mahtuu esille enemmän.


Oikeastaan on aika ihana herätä aamulla ja nähdä kuvia meidän perheen kivoista ja kauniista hetkistä ja kuvia tulee katseltua paljon enemmän kun ne ovat sijoitettuna nyt vastakkaiselle seinälle kuin aiemmin. Tosin kuvia laitellessa huomasin, että pikkuhiljaa olisikin jo päivityksen paikka, sillä suurin osa kuvista on jo usean vuoden takaa ja tuo meidän juniori on kasvanut viimeisten kuvien otosta jo melkoisesti. Tulevia projekteja syksylle/talvelle voisi ollakin uusien perhekuvien otto.

 

Itse tykkään, kun kotoamme löytyy valokuvia seiniltä mutta olen kuullut, että joidenkin mielestä omien kuvien ripustaminen seinälle on vähän outoa. Mitäs te tykkäätte, löytyykö teidän kotoa omia valokuvia vai pidetäänkö kuvat visustu piilossa muiden katseilta?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti