sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Prinsessaunelmia

Voin kertoa teille kuinka saada karkoitettua mies makuuhuoneesta: toteuttamalla siellä oma lapsuusajan prinsessaunelma. Ostin kesäalaennusmyynnistä Ellokselta meille sänkykatoksen. Olin katsellut katosta jo viime talven ja kevään aikana useamman kerran netistä mutta jättänyt sen tilaamatta. Kun heinäkuussa huomasin katoksen olevan alennusmyynnissä, en voinut vastustaa kiusausta. Kerroin katoksesta miehelle ja hän ei reagonut siihen sen kummemmin. Kunnes vihdoin viime viikonloppuna päätin asentaa katoksen odottelun jälkeen paikalleen. Mies ilmoitti samantein, että apua ei heru ja hän vaihtaa makuuhuonetta..hupsista..


Onneksi ei jäänyt sormi suuhun vaan aloitin katoksen ripustamisen yksin. Lopulta sain houkuteltua miehenkin hankalimmassa vaiheessa hetkeksi apuun ja sen jälkeen hoidin ripustamisen loppuun itse. Alkujärkytyksestä päästyään, mies on kyllä nukkunut meidän kanssa makuuhuoneessa ihan joka yö. Mutta pientä vastustusta on vielä ilmassa.

 

Itse olen katoksesta aivan fiiliksissä. Yllätyksenä tosin tuli, että siinä oli kangas myös katon kohdalla (olisihan se nyt pitänyt ymmärtää). Tämähän tarkoitti sitä, että kattolamppu piti irroittaa kokonaan. Tässä onkin nyt pohdinnassa miten makuuhuone valaistaan jatkossa. Onko kattolampulle tarvetta vai pärjäämmekö pelkästään lukuvaloilla. Katoksesta en ole ihan heti valmis luopumaan ja miehen ehdottama reikä katokseen ei kyllä houkuta.



Katoksen alla on muuten tosi jännä tunnelma. Ihan kun nukkuisi teltan alla ja se tunnelma yllättää ihan joka ilta. Lastenhuoneissa on näkynyt paljon erilaisia katoksia ja nyt ymmärrän ne oikein hyvin: Katos tekee sängystä pesämäisen ja jotenkin turvallisemman oloisen paikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti