keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Aurinkoisia syksyn värejä

Ihastuttavan ja lämpimän kesän jälkeen, lämpöä on riittänyt mukavasti vielä elokuullekin. Sääennusteet lupailevat lämmintä ja aurinkoista alkua myös tälle syyskuun ekalle viikolle. Elokuun puolella ihanat aurinkokukkapellot täyttyivät kukilla ja sain houkuteltua miehen tuomaan työmatkan varrelta muutaman kukan meidänkin iloksi. En muistanutkaan kuinka kestäviä kukkia auringonkukat ovatkaan. Kukat ilahduttivät lähes kahden viikon ajan olkkarissa.

 

Olohuonetta kuvaillessa kuvailin myös meillä useita vuosia kirjahyllynä toiminutta Boknäsin kirjakarusellia. Se jää usein kuvista pois, sillä haaveilen vähän avarammasta olohuoneesta ja pölyttömämmästä vaihtoehdosta kirjojen säilyttämiseen. Vaikka olen tykännyt hyllysä paljon ja kirjoistani en suostu luopumaan, on hyllyn siivoaminen alkanut rassaamaan. Lisäksi hylly on sen verran korkea, että se tuntuu tukkivan olohuoneen.

 

Olen suunnitellut hyllystä luopumista jo tovin ja etsinyt kirjoille uutta säilytyspaikkaa. Sopivaa uutta lipastoa tai hyllyä ei ole tullut vastaan mutta hyllyä etsiessä tein kyllä lipastolöydön pojan huoneeseen. Uuden lipaston lisäksi olen kyllä pyöritellyt muitakin vaihoehtoja kirjojen säilyttämiselle. Katsotaan millaiseen ratkaisuun päädyn ja löytyykö kirjakarusellille uutta kotia tämän syksyn aikan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti