keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Hyvää Halloweenia

Hurjan hauskaa halloweenia kaikille. Me ollaan täällä jo vähän teeman mukaisissa tunnelmissa. Viime viikonloppuna askarreltiin pojan kanssa lepakoita. Etsittiin yhdessä ideoita Pinterestin ihmeellisestä maailmasta. Ensin oli tarkoituksena tehdä lepakoista viiri mutta se idea ei kantanut pitkälle, joten nyt nuo lentelevät oveen teipattuina. 

 

Eilen pojan pyynnöstä kaiverrettiin kurpitsa. Hän halusi vihaisen kurpitsan mutta tässä oli nyt paras mihin kykenin. Ei ole kovin helppoa tuo kaivertaminen. Mutta onneksi kurpitsa kelpasi pojalle, kun sitä oli pitänyt eilen mummin kanssa käydä katsomassa useaan otteeseen, meidän ollessa miehen kanssa kouluttautumassa.

 

Tänään olisi pojan pyynnöstä tarkoitus vielä leipoa hämähäkkikuppikakkuja. Saa nähdä mitä saadaan aikaan. Tällä viikolla pitäisi vielä saada tuo pojan naamiaisasu valmiiksi perjantain päiväkodin juhlaa varten. Hänhän ei kelpuuttanut mitään valmista asua, joten se tietää huomiselle töitä. Meidän vanha todella pelottava haamunaamari sentään kelpasi ja nyt pitäisi uhrata yksi lakana, että saadaan asu valmiiksi. Vähän näyttää siltä, että tämä halloween on aika kova juttu pojalle eli saa nähdä mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan. Tänään mennään vielä kuitenkin  aika maltillisesti nämä juhlat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti