torstai 25. lokakuuta 2018

Mökiltä makuuhuoneeseen

Opiskeluasunnossani oli aikanaan keittiössä isoisoäitini vanha keittiönpöytä ja tuolit. Tykkäsin siitä ihan älyttömästi mutta koska ennen ihmiset ovat olleet vähän lyhyempiä ei se mittasuhteiltaan ollut ihan paras mahdollinen enää tähän päivään. Olen itse lyhyt, joten itseäni tuo ei haitannut mutta myöhemmin jouduin pöydästä luopumaan ja se vietiin takaisin mökille.



Nyt kun haikailin meidän makuuhuoneeseen uutta tuolia, jotta kaikki ei olisi pelkkää harmaata muistin kyseiseset tuolit. Pyysinkin vanhempiani tuomaan mökiltä yhden niistä tuolista jälleen hyötykäyttöön ja taas meidän tiet tämän tuolin kanssa kohtasivat. Harmaa pinnatuoli siirtyi olohuoneeseen ja sen tilalle tuli vähän väriä.

 

Tuoli sai kaverikseen Annon säilytyskorin, jonne saa katseilta piiloon nenäliinoja, kirjoja, huulirasvan jne. Säilytyskorin päälle laitoin toisen aarteen, jonka löysin kesällä Antiikkimessuilta. Olen ollut heikkona vanhoihin nalleihin koko ikäni. Ensimmäisen ostin Lontoon Portobello Road:n markkinoilta ollessani 15-vuotias. Muutama muukin on tarttunut mukaan matkan varrella ja tämä ihanuus lähti tosiaan mukaan tänä kesänä. Nämä vanhat nallet maksavat yleensä omaisuuden mutta tästä nallesta maksoin vain 20€. En meinannut uskoa tuuriani, enkä miettinyt hetkeäkään lähtisikö se mukaan. Nyt se on päässyt ainakin toistaiseksi meidän kaveriksi makuuhuoneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti