sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Kukkien loistoa ja murheita

Me vietettiin edellinen viikko siskon perheen kanssa Kreikassa ja olin suunnitellut sille ajalle pari postausta, jotka kaikessa kiireessä jäikin tekemättä. Reissun jälkeen piti valmistautua nopeasti seuraavan aamun kirppistelyyn, jonka anti sateisena päivänä oli ihan umpisurkea ja siihen käytetyn ajan olisi voinut käyttää toisinkin. Viikonloppu meni vielä pitkälti lomatunnelmia fiilistellessä ja sitten oli se hetki kun kaikki muuttui.

 

Läheisen vakava sairastuminen muutti hetkessä monta asiaa ja nyt me mennään päivä kerrallaan. Meidän tukipilari ja iso auttava käsi on nyt itse avun tarpeessa ja tulevaisuus on auki.

Koska omat ajatukset on tällä hetkellä aika pitkälti muualla, niin tässä muutamia kuvia meidän etupihalta juuri ennen matkalle lähtöä. Kirsikkapuu oli aloittelemassa kukintaa ja osa tulppaaneista oli jo kukassa. Ehdittiin vain tovi nauttia näistä kukista, sillä paras kukinta oli meidän poissa ollessa ja takaisin tullessa puun kukinta oli jo ohi. Tulppaaneista saadaan onneksi nauttia vieläkin kun myöhäisemmät lajit ovat aloittaneet kukintansa. Muutenhan meitä odotti aivan valtava kukkameri täällä. Kukkameri on tervetullut koska parasta pään tyhjennystä tälle hetkelle on ulkona lenkkeily kauniiden kukkien keskellä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti