perjantai 7. kesäkuuta 2019

Uudet mukit

Kevään aikana olen tyhjentänyt keittiön kaappeja. Kiertoon on lähtenyt jos jonkinlaista kippoa ja kuppia. Osa etsii vielä uutta kotia ja muutamia on vielä kokonaan kuvaamatta. Tilaa on tullut ja jäljellä on pääasiassa enää vain niitä astioita, joita oikeasti käytetään. Kunhan loputkin astiat saan kuvattua, niin saadaan ne viimeisetkin käyttämättömät astiat pois kaapeista pyörimästä.

 

Vaikka olen saanut kaappeja tyhjennettyä, en ole kuitenkaan muuttunut minimalistiksi ja astioita riittää kyllä. Kiinnitin huomiota, että erityisen paljon myyntiin meni mukeja, jotka ovat lojuneet kaapeissa käyttämättöminä. Lukuisten sopimattomien mukien tilalle löysin jo tovin etsinnässä olleet mukit. Olen tykästynyt saviastioihin, niiden rouhea ilme miellyttää. Täydellisen kokoiset mukit löytyivät Annolta talvella ja ostin kokeiluun neljä mukia. Mukit olivat ihan nappi ostos ja ovat olleet enemmän käytössä jo nyt kuin pois myydyt mukit kymmenessä vuodessa. Nappiin meni ja taidan tilata näitä jossain vaiheessa vielä vähän lisääkin, kun ostos on ollut niin onnistunut.


Mutta ennen kuin tilaan yhtään astiaa lisää on vanhoista turhista siis päästävä eroon eli seuraavaksi on tiedossa lisää kuvaamista. Onneksi ei ole enää montaa astiaa jäljellä toriin kuvattavaksi ja sen jälkeen kaapeissa on ainoastaan juuri ne oikeat astiat jäljellä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti