sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Loman aloitus, ainakin 2/3 perheestä

Meidän pojat aloittivat loman. Tai poika aloitti jo tiistaina ja mies torstaina. Tänä vuonna meillä ei Kreikan matkan lisäksi olekaan yhtään yhteistä lomaa. Haluttiin pojalle mahdollisimman pitkä kesäloma ja näin se oli mahdollista. Itsellä ei lomaa ole kuin muutama viikko mutta miehellä sitten senkin edestä. Vielä vähän isovanhempien apua ja saatiin toukokuun lomalut mukaan laskien pojalle yhteensä yhdeksän viikon kesäloma.


Tänä vuonna me missattiin pojan kevätjuhlat päiväkodissa, kun lomailtiin silloin Kreikassa. Niinpä meille tuli vähän kiire miettiä miten lahjotaan päiväkodin tädit ja setä vielä ennen lomaa. Tämä kevät ja kesän alku on kulunut niin huikeaa vauhtia, että ei oltu ehditty miettimään näitä ollenkaan. En halua missään tapauksessa ostaa mitään turhaa. Toisaalta ensi syksynä ryhmä vaihtuu ja olisi kiva jättää ohjaajille jotain josta jäisi pieni muisto. Niinpä me päädyttiin ostoksille kukkakauppaan.


Kukkakaupassa kesäkukat olivat jo vähän vähissä ja aikani siellä pyörittyäni lähti mukaan kolme pientä rahapuuta. Kääräisin kasvit kotona ruskeaan paperiin ja vähän narua päälle. Lopulta kääräistiin vielä sellofaani päälle. Tällä kertaa mentiin siis tällaisilla lahjoilla. Nopea ja helppo ratkaisu ja toivotaan, että tuovat iloa lahjan saajille pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti