sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Makrame amppelit terassilla

Tänä vuonna koti ja oma terassi tulee olemaan paljon käytössä. Matkustaminen on minimissä ja kesästä halutaan kuitenkin nauttia. Koska terassin ja etupihan suuret muutokset ovat tällä hetkellä mahdottomia, niin on tilalle täytynyt keksiä keinoja saada terassista viihtyisämpi ja vehreä.


Vieläkö muistatte makrame amppelit joita olen sitonut muutaman ja laittanut kuvat tänne blogiin? Hyväksi todettu malli sai jatkoa terassilla. Tällä kertaa sidoin amppelit yli jääneestä ontelokuteesta. Pienen kertauksen jälkeen amppelin teko sujui hyvinkin näppärästi. Ensimmäisessä amppelissa tarvitsin vielä ohjetta, seuraava meni jo ilman ohjetta. Haaveilen ihanista köynnöskasveista terassilla mutta koska siihen ei ole mahdollisuutta oli amppelista roikkuvat kesäkukat seuraavaksi paras vaihtoehto.



Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, ovat nämä ruukuissa olevat maahumalat melkoisen runsaat kesän lopussa ja siksi ne myös valitsin tähän. Runsas vihreys on juuri se mitä terassille tälle kesälle toivon. Vielä pitäisi hakea kesäkukkia terassille tuomaan tunnelmaa. Kävin jo kerran yrittämässä Plantagenissa mutta hyllyt olivat tyhjänä, joten täytyy vielä tehdä ainakin uusi yritys joku päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti