perjantai 25. joulukuuta 2020

Joulukortti tervehdys joulupäivään

Ihanaa Joulua kaikille! Täällä oli viimeinen viikko ennen joulua sellaista haipakkaa, että yöunet jäivät vajaiksi useina öinä peräkkäin. En muista milloin viimeksi olisi ollut tällainen joulu, että kaikki tuntui olevan viime tingassa, vaikka mielestäni olin valmistautunut etukäteen todella hyvin. Ensimmäisen lahjankin tein jo kesäkuussa ja viimeiset tilasin marraskuun lopussa. Joulukortit tein valmiiksi lokakuussa ja olin tästä todella ylpeä. Mutta tajusin vasta saatuani ensimmäiset joulukortit kotiin, etten ollut lähettänyt omiani, vaikka olin ne niin ajoissa tehnyt. Lähetys meni siis sitten kuitenkin lähes viimeiseen päivään. 

Tämän vuoden joulukorttiin halusin ripauksen huumoria. Vuosi on ollut raskas kaikille ja huumoria ei ole koskaan liikaa. Siksi katselin tälle vuodelle astetta rennompia kortti-ideoita. Pinterestistä löytyi ajatus, jota muokkasin sitten asteen oman näköiseksi. Kuten monina vuosina aiemminkin, kuvittelin tekeväni joulukortin muutamassa illassa, niin ei käynyt kuitenkaan tänä vuonnakaan.

       

Eilinen meillä olikin sitten aika haipakka päivä. Kokoonnuimme vanhempieni ja sisarusteni kanssa meille viettämään aattoa. Päivä hurahti ohi ihan hetkessä. Latailen hieman myöhemmin meidän joulukattauksen kuvia bloginkin puolelle mutta tänään aion ihan vain rentoutua. Nautittiin valmiista joulupöydästä vanhempieni luona ja nyt aion istua illan ja nauttia tunnelmasta ja ehkä vähän jouluelokuvistakin. Mutta nyt ihanaa ja erityisen rentouttavaa joulupäivää teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti