torstai 17. joulukuuta 2020

Piparikaupunki

Näin marraskuussa aivan ihastuttavia talolyhtyjä erään sisustusmyymälän Instgram sivuilla. Ihastuin lyhtyihin ja suunnittelin niille jo paikankin. Mutta vaikka lyhdyt tulivat kahdesti myyntiin, niin myöhästyin molemmilla kerroilla, sillä lyhdyt myytiin hetkessä. En ollut selvästi ainut, joka oli lyhtyihin ihastunut. Jäin siis lyhtyjen kanssa nuolemaan näppejäni. Mutta vaikka jäin ilman lyhtyjä jäi asia muhimaan ja päätinkin toteuttaa kaupungin pahveista lyhtyjen sijaan.

Tänä vuonna en voinut rakentaa puista "joulukuusta" ruokapöydän viereen, koska se olisi liian houkuttava pienelle neidille ja niinpä siihen tarvittiin muuta jouluista tunnelmaa. Piparikaupunki ja vihreät samettitähdet sekä metsästä haettu pieni kuusenalku tuovat nyt sopivaa tunnelmaa ruokapöydän viereen. Kokonaisuus tuli sitä paitsi aika paljon halvemmaksi, kuin nuo näkemäni talolyhdyt.

       

Poika innostui kaupungista ja askartelusta. Hän piirsikin oman pahvilinnansa. Se koristaa nyt hänen huoneensa ikkunaa. Kysyin olisiko halunnut piirtää taloja tai linnoja lisää mutta yksi kuulemma riittää. Lisää kaupunkia löytyy meillä siis myös lastenhuoneesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti