keskiviikko 5. elokuuta 2015

Lomalla osa 2

Tällä kertaa suunnattiin loman merkeissä Itä-Suomeen. Tällekään lomalle ei ollut sen suurempia suunnitelmia kuin kavereiden tapaamista, mustikoiden poimintaa (huonolla menestyksellä sateista johtuen), kirppareiden koluamista ja ihan vaan rentoa oleilua. Ja onhan se luksusta, kun saa istua valmiiseen pöytään, jossa odottaa miehen ja apen kalastamat kuhat ja samana päivänä metsästä poimitut kanttarellit, jälkkäriksi vielä tuoreita mustikoita.

Tämän kesän lomateemana on selvästi ollut kirpparilöydöt. Viikon aikana on tullut koluttua kaksi isoa kirpparia ja yksi pienempi kirppis ja eihän sitä taas ilman löytöjä jääty. Enemmänkin olisi saattanut tarttua mukaan mutta vähän piti pitää kukkaron nyöreistä kiinni, kun tulot eivät hoitovapaalla päätä huimaa. Jotain kuitenkin löytyi ja seuraavaksi kuvia löytyneistä aarteista.





Olen onnistunut vähän käänyttämään anoppiakin, joka ei kirppareista ole välittänyt oikein ikinä. Hienon löydön olivat hekin tehneet paikalliselta kirpparilta lapsenlapselleen.


Loman saldona yksi kävelemään oppinut poika ja huikea määrä uusia sisustusideoita. Kun isovanhemmat katsovat sadeilmalla lapsenlastaan, on äidillä aikaa katsella sisustuskuvia instagramista ja pinterestistä. Nyt on sisustusakut taas ladattu. Kotiin päästyä alkaa suunnittelu.. toteutuksessa voi sitten mennäkin vuosia.

2 kommenttia:

  1. Jee, nyt ne kävelyaskeleet sieltä itsekseen sitten tulivat! Hieno etappi pikkumiehelle! Ja hei viimeisimpään blogipostaukseen ja uuteen reppuostokseen on myös pakko kommentoida; eli hyvä valinta. Itse ostin samaisen Kånkenin viime syksynä, enkä kertaakaan ole katunut ostosta! Pussss, Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivää ennen 11kk päivää tuli ne ekat askeleet syliä kohti ja viikko sen jälkeen keksi kävelemisen riemun. Nyt konttaus on niin "last season" :D

      Vähän samankaltaisia kommentteja olen kuullut ennenkin Kånken repusta ja siksi sen ostinkin. Parin päivän testauksen perusteella hyvältä tuntuu!

      Poista