lauantai 15. elokuuta 2015

1-vuotissynttäreiden valmistelua

Pojan 1-vuotissynttärit lähestyy ja heinäkuusta asti olenkin ideoinut juhlia. Tällä kertaa juhlitaan väriteeman kera eli erilaisia mintun ja turkoosin värejä sikinsokin sekaisin. Jonkilaisena teemana myös hyrrät, joita tein muun muassa kutsukortteihin.  

Kutsukortteja varten ei löytynyt oikeanlaista paperia, joten tein hyrriin paperit itse valkoisesta paperista ja teipistä. Vähän jäykäksi meni paperi mutta onnistuin saamaan kortit kasaan kaikesta huolimatta kohtuu helposti. Kutsukortit lähtivätkin postiin viikko sitten perjantaina.



Emma's & Mama's liikkeestä ostin heinäkuussa pojan juhliin koristeita (siitä enemmän juttua täällä: Emma's & Mama's) ja tilaus verkkokauppa Pop up kemuihin lähti jokunen viikko sitten, josta tilailin vielä lisää materiaalia juhlia varten. Koristeet yritin ostaa niin, että niillä saadaan vielä syksyn muitakin juhlia juhlittua. Kertakäyttöastioita ja servettejä ei ole aikomus kierrättää mutta nuo paperipallot saa uudelleen koottua useaan otteeseen ja tuo heti juhlan tuntua. Paperipalloja tulikin tilattua useampaa väriä myös tulevat juhlat mielessä.



Korttien lisäksi on tullut askarreltua myös jonkin verran koristeita. Pojan ensimmäisen vuoden taipaleelta tein kuvakollaasin viirin muotoon. Sen lisäksi olen tehnyt erilaisia hyrriä kuppikakkujen ja kakun koristeeksi. Kun oikeanlaista paperia ei löytänyt, keksin käyttää servettejä hyrrien tekoon ja se toimi todella hyvin. Vielä aikomuksenani on kaapin kätköistä kaivella ristiäiin tehtyjä koristeita, niin eiköhän niiden avulla saada oikea tunnelma luotua. Edessä vielä ahkeraa leipomista ja sitten on juhlan aika.



Kaikkein parasta juhlissa onkin tämä suunnittelu. Tykkään ideoida teemaa ja miettiä kuinka teema saadaan toteutettua. Koristeiden lisäksi on kiva suunnitella tarjoilut. Päivää ennen (lue viikkoa ennen) juhlia sitten tuskaillaan suurreellisia suunnitelmia mutta se kai kuuluu asiaan ja lopulta kuitenkin kaikki on aina onnistunut tai jos jokin on mennyt pieleen ei kukaan ole sitä edes huomannut. Ensi viikko meneekin täällä juhlia järjestellessä (ja tuskaillessa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti