maanantai 31. elokuuta 2015

Polttarit mökki teemaan

Ystäväni menee naimisiin piakkoin ja järjestimme hänelle viikonloppuna polttarit. Häät ovat metsä/mökki henkiset ja polttareista hän oli toivonut mökki polttareita. Meidän poika joutuu nyt useamman viikonlopun viettämään isänsä tai isovanhempiensa kanssa ja siksi sovittiin polttariporukan kanssa, että en osallistu varsinaiseen mökki osuuteen. Mutta halusin ehdottomasti kuitenkin osallistua polttareihin ja siksi järjestin mökille lähtijöille polttareiden "aloitusbileet".



Tarkoituksena oli syöttää ja juottaa porukka ennen kuin he suuntaavat autonsa mökkiä kohti. Halusin koristella pöydän teeman mukaan ja tarjota porukalle vähän brunssihenkisesti tarjottavaa. Tarjolla olikin pientä purtavaa, suolaista ja makeaa sekä boolia ja alkoholittomia juomia. Ideoita koristeluun ja syötäviin oli runsain mitoin mutta nyt kun meillä oli kolmet juhlat reilun viikon sisällä ei aika vaan riittänyt, että olisin ehtinyt toteuttamaan kaikki ideat. Mutta ihan kelpo tarjottavat sain mielestäni aikaan nähden aikaiseksi.




Vaikka osa ideoista jäi ajatuksen tasolle oli meillä kiva perjantain aloitus. Polttarisankari viihtyi ja ruoat sekä juomat tekivät kauppansa. Iltapäivä hurahti nopeasti, vaikka ohjelmaa ei juurikaan oltu suunniteltu. Mutta yksi tehtävä meillä oli polttarisankarille.



Me olemme ystäväni kanssa tutustuneet aikoinaan työskennellessämme alusvaateosastolla ja siksi olin ideoinut polttareihin alusvaatetehtävän. Me kaikki ystävät ostimme polttarisankarille alushousut hänen kokoaan mutta oman maun mukaan. Polttarisankarin tulin sitten valikoimasta tunnistaa kuka olin minkäkin alushousujen antaja. Muutama väärä arvaus tuli mutta todella hyvin sankari tunsi ystävänsä ja kukin antaja löytyi kohtuullisen nopeasti. Hauska tehtävä ja sankari sai vinon pinon uusia alusvaatteita tehtävän myötä. Oiva lahja ystävälleni, joka pitää paljon alusvaatteista.



Kiva ja rento ilta takana ja siitä muu porukka lähti suunnistamaan sitten Naantaliin mökkeilemään. Häissä sitten kuulen kuinka polttarit olivat jatkuneet meiltä lähdön jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti