sunnuntai 9. elokuuta 2015

Koulut lähestyy ja reput tulee

Nyt kun koulut taas pian alkavat on kauppojen repputarjonta parhaimmillaan. Meidän perhe on reppuperhe koska meillä ei ole autoa. Reppujen kanssa pelataankin lähes päivittäin, vaikka ei enää koululaisia ollakaan. Nyt kun perheeseen on tullut uusi jäsen on repulle vielä enemmän käyttöä, kun vaipat, juomat ja ruoat sekä sopiva määrä viihdykettä pitää olla aina mukana.

Vanha reppuni onkin palvellut hyvin jo yli kymmenen vuotta (ihan tarkkaan en muista, koska olen sen ostanut). Jo jonkin aikaa reppu on toiminut enää kuitenkin vain osittain, kun yksi kolmesta taskusta on vetoketjun osalta sanonut sopimuksensa irti. Uusi reppu on ollukin etsinnässä jo tovin. Neutraalinvärisen aikuiselle sopivan repun etsintä on ollut melko haastavaa, kun tarjonnassa on pääasiassa mustia reppuja ja itse en ole mustan ystävä. Noin vuoden etsinnän jälkeen lopulta päätin unohtaa urheilureput ja päädyin ostamaan Partioaitasta Fjällräven Kånken repun. Jos budjetti olisi ollut vähän isompi, olisi mukaan lähtenyt Kånken 2 reppu mutta tällä kertaa mentiin ihan tällä perus repulla. Fjällrävenin Kånkenia näkee paljon liikenteessä ja en ihmettele yhtään miksi, kun katselee aikuisille suunnattuja reppuvaihtoehtoja. Kivannäköiset reput ovat kyllä vähissä.




Ulkonäkö miellyttää uudessa repussa paljon ja Partioaitassa Kånken reput olivat -10€ alennuksessa, joten hintaa jäi 69,90€. Vähän jännittää kuinka reppu toimii noin kapeilla hihnoilla mutta uskalsin ottaa riskin, koska äitini (joka on vaativa reppujen suhteen) suositteli tätä. Nyt siis alkaa testaus, kuinka meidän yhteiselo toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti