perjantai 11. joulukuuta 2015

Tähdet tähdet

En ole ollut mikään suuri tähtien rakastaja. Oikeastaan olen jopa vähän vältellyt niitä meidän sisustuksessa. Mutta nyt on tainnut jo jonkin aikaa sitten käydä niin, että tähdet ovat kuitenkin vieneet sydämeni. Ainakin näin joulun aikaan, ne jotenkin vain kuuluvat. Kaikkien jo esille kaivettujen koristeiden lisäksi, halusin lisätä vähän joulutunnelmaa entisestään ja päätinkin askarrella muutaman tähden lisää somistamaan kotia. Olohuoneen verhojen eteen tein paperista pieniä kolmiulotteisia tähtiä. Pahvista tehtynä tähdet olisivat varmasti tulleet tukevammaksi mutta oikean väristä pahvia ei löytynt askarteltaessa kotoa niin nyt mennään näillä paperisilla versioilla tämä joulu.




Kolmiulotteisten tähtien lisäksi askartelin pienen tähtinauhan, joka pääsi olouoneen uudelle tauluhyllylle. Uudelta tauluhyllyltä puuttuvat vielä taulut mutta se sai lainaan hetkeksi Mrs Mighetton Mr Valter taulun, joka tulee jatkossa olemaan vierashuoneessamme. Olohuoneen seinä näytti tyhjälle ilman taulua ja koska vierashuoneen laittokin siirtyy joulun jälkeiseen aikaan, niin nyt sai olohuone hetkeksi lainataulun hyllylleen.



Myös vierashuoneemme on saanut uudet tähtikoristeet. Ostin Sokokselta House Doctorin pienen valkoisen tähden muutama viikko sitten. Kotona totesin, että se näyttää yksinään aika orvolta ja siksi seuraavalla keskustan reissulla suuntasin Sokokselle uudelleen. Sieltä löytyi enää vain yksi sopivan kokoinen tähti, joten nappasin sen mukaani. Kolmas tähti löytyi kampaajani vinkistä Clas Ohlsonilta. Nyt on ikkuna mukavan jouluinen ja tähtien määrä jälleen asteen runsaampi. Lähtiköhän tämä tähteily jo vähän käsistä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti