keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Bambua keittiössä

Joulun aikaan tuli siivoskeltua normaalia enemmän sekä perusteellisemmin ja sen seurauksena joulun jälkeen siivoaminen ei olekaan sitten kiinnostanut yhtään. En ole muutenkaan mikään himosiivoaja mutta tykkään kyllä, että asioilla on oma paikkansa ja kotona näyttää siistille. Toki rakas poikani asettaa omat haasteensa siisteysintoilulle, kun sitä mukaan kun minä kerään tavaroita lattioilta, hän keksii uusia paikkoja josta voi niitä levittää. Myös miehelläni on erilainen siivouskäsitys kun itselläni. Hän ei siedä pölyä mutta esimerkiski vaatekasat eivät häntä häiritse ja minulla tuo menee juuri toisin päin, kuka huomaa pölyn, jos tuolilla on järjetön vaatekasa. Mutta ehkä juuri siksi ollaan hyvä kaksikko ja yleensä saadaan asunto pidettyä kunnossa.



No mutta ei teitä meidän siivoukset varmaan sen enempää kiinnosta. Tässä kohtaa halusin vain esitellä mainion ekologisen siivousvälineen, jota olen käyttänyt jo lähes kymmenen vuotta. Joulun alla kierrellessäni Vanhan Joulumyyjäisissä pääsin vihdoin päivittämään varastojani. Kyseessä on bambuiset tiskirätit. Rätit ovat käteen hyvän tuntuisia, luonnostaan antibakteerisia, kauniin näköisiä, koneessa pestäviä ja erittäin kestäviä. Kun ulkonäkö kärsii (johon menee vuosia), siirrän tiskirätit pölyjen pyyhintään ja vessan pesua varten. Joulun alla sain siis vihdoin päivitettyä varastoni ja sain samalla kuulla, että bamburättejä on mahdollisuus ostaa myös verkkokaupasta kolmen euron postimaksulla, tilausmäärästä riippumatta. Jos yhtään innostuitte, niin kurkatkaahan heidän nettisivujaan: http://www.kierti.fi/. Valikoimassa muutakin kuin tiskirättejä mutta itse olen erityisen ihastunut noihin bambuisiin tiskirätteihin. Valikoimast löytyy erilaisia kuoseja ja värejä runsaasti ja uskoisin että jokaiselle löytyy omaan makuun sopiva tiskirätti.




Niin ja tämä ei siis ole mikään maksettu postaus, vaan satun vaan tykkäämään näistä bamburäteistä aika paljon. Myös suomalaiset käsityöläiset ovat lähellä sydäntäni, siksi siis mielellään suosittelen näitä. Yritän myös omissa valinnoissani mennä koko ajan ekologisempaan suuntaan ja nämä ovat yksi askel ekologisempaan elämään, kun kertakäyttöisille räteille ei ole enää tarvetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti