maanantai 18. tammikuuta 2016

Mies sisustuksessa

Meillä sisustuksesta vastaan minä. Mies ei sisustusasioihin juurikaan puutu. Isoissa asioissa toki keskustellaan, toisin sanoen minä ehdotan ja hän hyväksyy (yleensä mukisematta) mutta kokonaisuudessaan vastuu on minulla. Oma tyylini on melko romanttinen mutta en halua että kotimme näyttää kuitenkaan vain minun kodilta ja siksi yritän huomioida myös mieheni sisustuksessa. Tykkään kyllä sekoitella vastakohtia keskenään ja romanttisuuden vastapainona on selkeälinjaisia huonekaluja ja rouheutta esimerkiksi omenalaatikoilla. Mutta myös muutamilla hieman henkilökohtaisimmillakin asioilla olen yrittänyt huomioida mieheni sisustuksessa.

Remontoidessamme  kotiamme vajaa kolme vuotta sitten yllätin miehen syntymäpäivänään ja teetin hänen isoisänsä sotilaspassista ja talvisotamitallista taulun. Hän oli puhunut jo jonkin aikaa, että ne voisi kehystää, joten tuumasta toimeen, kävin pihistämässä tavarat ja suuntasin kehystysliikkeeseen. Hän sai oman sukunsa historiaa kotiimme ja taulusta tuli osa eteisen kuvakollaasia.
Rakastan tekstiilejä ja meillä löytyykin runsaasti tyynyjä ja torkkupeittoja lähes joka huoneesta. Haluan, että kotoinen tunnelma näkyy meillä koko kodissa. Sohvatyynyjen seasta löytyy myös miehelleni ostama tyyny pyörä kuviolla. Hänen lempiharrastuksensa on nimittäin pyöräily ja halusin sen näkyvän myös meidän sisustuksessa. Kun sopiva tyyny tuli vastaan, tilasin sen hänelle oitis. Sävymaailma sopii kotiimme ja kuviomaailma on taas miehelle mieluinen.Viimeisin hankinta sisustusrintamalla on miehen joululahja. Olohuoneeseen on uusi tauluhylly ja nyt siihen hyllylle tuli miehelleni joululahjaksi Mapiful sivuilta tilaamani kartta hänen synnyinkaupungistaan. Pala miehen historiaa seinällä mielestäni kauniissa muodossa. Muuten tauluhylly onkin vielä kesken ja mietinnässä on mitä siihen tulee jatkossa karttataulun lisäksi.
Onneksi mies on tyytyväinen sisustusmakuuni ja viihtyy hyvin kotonamme. Yritän pitää huolta, että niin on myös jatkossa ja aina kun keksin tavan huomioida hänet sisustuksessamme, yritän sen myös jatkossa tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti