lauantai 30. tammikuuta 2016

Seinä juttuja

No nyt oli vihdoin aika saada vierashuoneen seinää vähän parempaan kuosiin. Aiemmin laitetty hylly näytti yksinäiseltä seinällä ja huoneeseen oli hankittu taulu jo paljon ennen joulua, joten nyt oli aika laittaa se seinälle. Koska kyseessä on huone, jota käytetään vierashuoneena ja työhuoneena, rajoittaa se jonkin verran sitä mitä seinälle voi laittaa. Henkilökohtaiset valokuvat voi tässä huoneessa unohtaa ja ajatuksena on tehdä kutsuva huone, joka on samalla kuitenkin melko neutraali.



Ihastuin syksyllä Mrs Mighetton lastenhuoneeseen tarkoitettuihin julisteisiin ja heti uusien julisteiden julkistamisen jälkeen kävin ostamassa meille sopivan julisteen Nougat sisustusliikkeestä. Meillä tuo Mr Valter taulu oli kuitenkin heti ajatuksena laittaa vierashuoeeseen eikä lastenhuoneeseen. Juliste on neutraali ja pehmeän sävyinen, se kertoo meidän perheen rakkaudesta luontoon ja lintuihin mutta tekee sen neutraalilla tavalla. Ja koska me ollaan vähän lapsellisia, niin kai se kertoo siitäkin kun ei edes harkittu taulua lastenhuoneeseen.


Halusin seinälle muutakin kuin taulun ja tilasinkin mielestäni vierashuoneeseen sopivan seinätarran netistä. Hinta oli kohtullinen ja tarkoituksena oli saada seinään vähän elävyyttä. Alunperin olin suunnitellut tekstin ihan toiseen paikkaan mutta kaikkien eri kokeilujen kautta se päätyi nyt tuon seinän alareunaan. Mittasin tekstin paikan katosta ja asetin sen paikalleen teipatun langan avulla. Vaikka mitat pitäisi olla oikein, joko omistan kierot silmät tai seinä on hieman vino mutta mielestäni se ei nyt mennyt täysin suoraan. Mutta koska asialle ei enää mitään voi, saa teksti seinällä nyt olla juuri siinä mihin sen olen laittanut.



Hitaasti hyvä tulee tai no ainakin parempi kuin alkuperäinen. Kyllä tässä taas edetään kun oikein vauhtiin päästään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti