tiistai 26. tammikuuta 2016

Syntymäpäivien valmistelua

Miehen syntymäpäivät lähestyy ja olen aloittanut juhlien suunnittelun. Tarkoituksena on juhlia perheen kesken mutta tykkään, että pienemmälläkin porukalla juhlasta voi tehdä näyttävät. Tällä kertaa tulee kuitenkin uusi kymmenluku täyteen. Mies juhlii viikkoa aiemmin kavereiden kanssa ja sitten kahvitellaan ja kakutellaan seuraavana viikonloppuna kotona vieraiden kanssa.

Lähdin viikonloppuna hakemaan juhlia varten keskustasta tarvikkeita ja ajattelin, että teemaan löytyisi runsaasti erilaisia koristeita. No taidetaan mennä pidemmän kaavan mukaan, sillä näiden juhlien ostoslistalta löytyi ainoastaan pillit ja kahvikupit. Bonuksena ostin kyllä vielä keksimuotit, joille uskon olevan tämänkin juhlan jälkeen käyttöä.



Onneksi olen jo aiemmin varautunut mieheni juhliin ja jotain on tullut ostettua etukäteen. Myös vanhosta juhlista on jäänyt muun muassa paperipusseja, joita ajattelin hyödyntää syntymäpäiväjuhlissa. Mutta jotta teema saadaan näkyväksi, taitaa edessä tosiaan vielä olla runsaasti askartelua.



Tarjoilut on suunniteltu, joten niiden kanssa edessä on enää "vain" toteutus. Ensin kuitenkin askartelua ja servettien metsästystä, jotta vajaan kolmen viikon päästä voidaan olla sitten juhlatunnelmissa. Niin ja sitten olisi sellainen pikku juttu kuin lahja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti