sunnuntai 10. tammikuuta 2016

The hylly

Nyt meilläkin on se hylly, joka näkyy vähän joka sisustusblogissa ja instagramin sisustuskuvissa. Innostun helposti monesta asiasta ja sitten kun huomaan muidenkin innostuneen samasta asiasta oma kiinnostukseni yleensä lopahtaa. Mutta kun kyseessä on klassikko, jo vuosia valmistuksessa ollut tuote, niin niiden kohdalla tilanne on hieman toinen. Tosin tätä hyllyä mietin todella pitkään, kun se tosiaan näkyy vähän joka puolella mutta kun en keksinyt parempaakaan vaihtoehtoa tilalle, niin kirjoitin hyllystä joulupukille. Ilmeisesti olin ollut kiltti, kun pukki hyllyn toimitti.



Vierashuone sai siis nyt seinälleen String Poket-hyllyn. Ruotsalainen jo vuonna 1949 suunniteltu hylly on ajaton ja sopii ulkonäöllisesti sisustukseemme. Halusin huoneeseen hyllyn, jonka voisin stailata vierashuoneeseen sopivaksi ja jossa voisi olla vieraillemme tarpeellisia esineitä, kuten herätyskello. Haasteita tuotti se, mihin hyllyn voisi sijoittaa, jotta se ei olisi vain pahviseinän varassa. Huoneesta löytyi vain yksi vaihtoehto, jossa tukipuut menevät hyllylle sopivin välein ja siihen hylly nyt laitettiin. Loppu seinäkin on sunnittelun alla mutta se vaatii vielä vähän jatko suunnittelua eli nyt mennään toistaiseksi pelkällä hyllyllä.




Vierashuoneemme on pieni ja sinne ei mahdu esimerkiksi yöpöytää ja siksi halusin hyllylle tuoda esineitä, joiden avulla tunnelma olisi enemmän vierashuoneeseen sopiva. Hyllyn sisältö on tosin vielä hieman kesken, mutta ajan kanssa löytyy varmasti vieraille olennaiset ja tärkeät tavarat, joiden avulla vieraamme tuntevat olonsa tervetulleeksi. Nyt hyllyllä on heitä varten lähinnä se herätyskello ja kaunistukseksi kynttilöitä. Hyllylle olen asettanut ripauksen vihreätä, jotta huoneen värimaailma tulisi myös siinä esille. Seinän laitto siis vielä jatkuu mutta ensimmäinen osa on nyt paikallaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti