torstai 17. maaliskuuta 2016

Lankakaaos

Nyt kun kaaoksista aloitettiin, niin siirrytään seuraavaan kaaokseen..

Olen huomannut olevani nykyään mekoinen natsi, mitä tulee kodin järjestykseen. Olen aina pyrkinyt siihen, että asioilla olisi oma paikkansa. Nyt kun hoitovapaalla tulee vietettyä kotona huomattavasti enemmän aikaa, on siisteysintoiluni lisääntynyt huomattavasti. En siis tosiaankaan ole imuri kädessä miestä kotiin odottamassa mutta sekaiset laatikot ärsyttävät huomattavasti enemmän kuin ennen ja en siedä yhtään kerääntyviä paperipinoja tai muita romukasoja kotona.

Tällä kertaa siisteysintoiluni kohteeksi joutui loputon lankavuoreni. Olen yrittänyt keksiä langoista vaikka mitä projekteja ja useampi työ tässä onkin tekeillä. Tuntuu, että näiden projektien seurauksena lankoja on vähän joka puolella asuntoa. Nyt päätinkin ryhdistäytyä ja käydä langat läpi ja järjestää ne siten, että niitä on helpompi katsoa ja suunnitella uusia projekteja ja hankkia olemassa oleville töille siisti kodin sisustukseen sopiva paikka.


Ensimmäiseksi kohteeksi tuli olohuoneessa oleva arkku, jonka langat kävin läpi ja järjestin arkkuun järkevämmin. Villalangat omalle puolelle ja puuvilla- sekä pellavalangat omaan osioonsa. Lankoja järjestellessä tulikin jo muutama uusi idea niiden tuhoamiseksi mieleen ja olenkin sen jälkeen jo aloittanut muutaman uuden projektin. Hitaasti mutta varmasti nämä langat täältä kyllä käytetään..

Langat ennen

Langat siivouksen jälkeen

Seuraavaksi katsoin Sokoksen pussissa olevat keskeneräiset projektit ja niistä osa lähti kylmästi roskiin. Jos jokin projekti on ollut keskeneräinen kymmenen vuottaa, tuskin saan sitä valmiiksi seuraavan kymmenen vuoden aikanakaan ja sellaisia ei tarvitse kyllä enää kotosalla säilytellä.


Keskeneräiset projektit, jotka uskon vielä saavani valmiiksi saivat uuden säilytyspaikan, kun tilasin Valkoisesta Lautturista Ranskassa suunnitellun ja valmistetun Le Sac en Kraft Brun paperikassin, joka paitsi näyttää hyvälle sisustuksessa, vetää sisääänsä todella ison määrän lankoja ja lankaprojekteja. Tilasin paperipussin, kun se oli tarjouksessa hintaan 9,90€, joten tälle sisustusratkaisulle ei tullut edes pahasti hintaa.Vähäksi aikaa helpotti, kun sain yhden kaaoksen kuriin. Tosin se totuus paljastui ja ei taida nämä langat olla ihan hetkessä tuhottu. Liekö yksi hoitovapaa riitä siihen mutta ainakin nyt langat ovat siististi omalla paikallaan. Seuraava siivousprojektikin on täällä jo mielessä mutta pysyypähän mieli virkeänä, kun on jotain mitä puuhastella. Eipä kai siitäkään ole haittaa, että koti pysyy järjestyksessä ainakin hetken kun saan näitä siisteyskohtauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti