tiistai 18. heinäkuuta 2017

Keittiön pienet yksityiskohdat

Kyllästyin keväällä totaalisesti meidän maustelaatikkoon. Maustepusseja pyöri siellä sikin sokin ja kaukana oli toiminnallisuus ja esteettisyys. Olin jo ajat sitten suunnitellut, että tekisin pilttipurkeista mausteille omat purkit ja niitä oli säilössäkin jo pieni kasa. Purkkien koko ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen laatikkoon ja kun vastaan tuli Granitissa valmiit maustepurkit, en aikaillut niiden ostamista.


Ensin mukaan lähti viisi maustepurkkia. Koska ne osoittautuivat toimiviksi, päätin ostaa purkkeja lisää. Kauan kesti, että pääsin uudelle ostosreissulle mutta nyt täytyy sanoa, että olen tosi iloinen etten tyytynyt pilttipurkkiversioihin. Nämä Granitin purkit sopivat laatikkoon täydellisesti ja näyttävät omaan silmäänkin tosi kivoilta.

       Yllättävän paljon vaikuttaa keittiön toimivuuteen näinkin pieni asia ja visuaalisesti olen näihin maustepurkkeihin tosi tyytyväinen. Maustelaatikon kaaos on ainakin toistaiseksi nyt selätetty. Ja näitä purkkeja saa onneksi tarvittaessa lisääkin, jos mausteiden repertuaari tästä kasvaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti