perjantai 14. heinäkuuta 2017

Terassin tunnelmavalot

Ostin keväällä Clas Ohlsonilta terassille tunnelmalliset valot. Olin suunnitellut niille paikan mutta käytännössä ajatus ei sitten toiminutkaan ollenkaan. Valot jäivät varastoon odottamaan uutta ideaa ja saivat olla siellä melkoisen tovin. Pari viikkoa sitten kaivoin valot varastosta ja testasin josko uusi idea toimisi paremmin. Ja sehän toimi.


Nyt on valot laitettu terassin katoksen ympärille. Valot tuovat kivasti tunnelmaa terassille nyt ympäri vuoden. Erityisesti talvisin olen kaivannut terassille valoa ja tunnelmaa ja uskon, että nämä valot auttavat ainakin hitusen asiaa. Mutta valot ovat kyllä aika kivan näköiset myös kesäilloissa.

 


Meidän terassi on kokenut asunnon tavoin ison muutoksen. Lähes kaikki on tehty uudelleen. Mutta jotain alkuperäistäkin meidän terassilta löytyy ja se on tuo ihana köynöshortensia. Köynnös tuo uusien valojen tavoin ihanaa tunnelmaa terassille. Valitettavasti tämä kauneus lakastuu aina talveksi pois. Köynnöshortensia on yksi suosikki köynnöksistäni ja kävi tuuri, että se on ollut jonkun edellisen asukkaankin suosikki. Köynnös on hidaskasvuinen mutta meillä se on onneksi ollut muuttaessa jo hyvän kokoinen ja vihreys, mitä se tuo terassille tullessaan on ihana.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti