maanantai 10. heinäkuuta 2017

Makkarin valokuvahyllyt

Meidän makkarin sängyn päällä on tauluhyllyt, jossa on ollut muun muassa pari teetettyä canvas-taulua. Nyt oli sellainen hetki, että isommat taulut saivat väistyä ja halusin tilalle jotain muuta. Yksi canvas-taulu päätyi sinne vaatehuoneeseen, josta latoin kuvia aiemmin ja toinen etsii vielä paikkaansa. Halusin makkarin sängynpäädystä vähän kevyemmän näköisen ja isokokoiset taulut saivat siksi lähteä.


 
Teetin omista valokuvista ison kasan kuvia ja ostin niille kasan erilaisia kehyksiä. Olemme teettäneet useamman kerran valokuvaajalla kuvia ja onhan tuota meitä junioria tullut kuvattua itsekin aikas paljon. En ole itse kovinkaan innostunut laittamaan vieraiden ihmisten kuvia seinilleni, vaikka kuinka hienoja julisteita olisivatkin, vaan haluan ennemmin omaan kotiini kuvia omasta perheestä ja meidän tärkeistä hetkistä. Nyt pääsi siis pieni osa kuvista makkarin hyllyille meidän hyvistä hetkistä muistuttamaan.



Ensin olin ajatellut teettää kaikki kuvat vain mustavalkoisina. Kuvia valitessa tulin kuitenkin toisiin aatoksiin. Esimerkiksi pojan yksivuotis kuvat ovat niin kauniin väriset, että niitä oli ihan pakko teettää värillisenä. Lopulta tilasin vain osan kuvista mustavalkoisina.


Kuvia jäi vielä yli ja uusiahan tulee koko ajan lisää. Harkinnassa tässä on vielä jatkaa jotenkin tätä teemaa makkarissa. Vielä en vaan tiedä jatkuuko se toisena kerroksena sängyn päädyssä vai kenties toisella seinällä. Katsotaan mihin päädyn vai teenkö tästä yhdestä hyllystä vaihtuvan näyttelyn. Toistaiseksi saa mennä tällaisena kokonaisuutena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti