torstai 21. syyskuuta 2017

Annon tyynyt

Uusi Annon tuleminen johti siihen, että meille kotiin päätyi nyt ensimmäiset Anno tuotteet. Habitare messuilta mukaan lähtikin kaksi Annon neulottua puuvillatyynyä.


Vierashuoneemme puusohva ei ole mikään kaikkein mukavin sohva istua ja jokainen tyyny jonka sinne hankin tekee siitä mukavamman. Kesällä ostin Granitista sinne isomman pellavatyynyn ja nyt messuilta mukaan lähti Annon neulotut puuvillatyynyt. Myös puuvillainen viltti samaa sarjaa näytti upealle mutta budjetti ei riittänyt molempien ostoon.

 
Tykkään tyynyjen neulotusta pinnasta, joka tuo kivaa struktuuria sohvalle. Valitsin tyynyihin maitokahvin värin, jotta sohva ei olisi liian yksivärinen vaan mielenkiintoisemman näköinen. Jännitin messuilla osuiko värin valinta oikeaan mutta kotona testatessa olen siihen ihan tyytyväinen. Vaaleampi tyyny josta myös pidin olisi ollut tälle sohvalle kyllä liian vaalea. Tosin nyt sohva taitaa vielä kaivata tyynyjä tuon vaalean ja maitokahvin väliltä...noh eihän tyynyjä voi koskaan ollaa liikaa..
























Tässä tuskin olivat puusohvan viimeiset tyynyt mutta kyllähän tuossa jo istuu mukavammin, sen verran on näitä tyynyjä jo tullut hamstrattua. Tekstiilit ovat kyllä yksi heikkouteni. Ne tuovat kotiin mielestäni kotoisuutta ja pehmeyttä, juuri sitä mistä pidän. Tosin tämän sohvan kohdalla kyse on kyllä myös istumamukavuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti