keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Uusi lipasto

Olette varmaan huomanneet, että yksi lemppari paikka, josta teen löytöjä on tori.fi. Ihan maailman paras sivusto, jossa pääsee itse eroon tavaroista ja tekee ihan huippu löytöjä.

Olen etsiskellyt Torista tosi pitkään eteiseemme lipastoa. Eteisemme on pieni ja ahdas eikä tällä hetkellä toimi kovin hyvin ja siksi olen etsinyt siihen lipastoa, jolla saisin eteisen toimivammaksi ja kauniimmaksi.

 
Teinkin ihanan löydön tori.fi sivuilla ja mitat lipastossa olivat eteiseemme ihan täydelliset. Lipaston tullessa kotiin rakastuin siihen heti. 1900-luvun alusta oleva lipasto on täydellinen mutta kaikki ei mennytkään tällä kertaa ihan putkeen.. tori.fi sivujen tiedoissa olikin ollut mittavirhe ja lipasto olikin kymmenen senttiä oletettua syvempi eli liian syvä eteiseemme. Testasimme sitä kuitenkin eteiseen mutta tila toimi vielä huonommin kuin tällä hetkellä, joten ajatuksesta oli luovuttava.


Koska lipasto oli ihana, en halunnut luopua siitä mutta ongelmana on ettei se voi jäädä eteiseen eikä sille oikein ole muutakaan paikkaa. Harkitsin asiaa tovin ja päädyin toistaiseksi sellaiseen ratkaisuun, että keittiössämme oleva ruskea lipasto sai lähtöpassit. Keittiöönkin minulla on suunnitelma johon tämä uusi lipasto ei oikein sovi mutta siirretään ongelmaa nyt hetkeksi ja tämä ihanuus sai nyt siis keittiöstä paikan ainakin toistaiseksi. Aina ei mene ihan putkeen.. Mutta tulipahan järjestettyä ruskean lipaston sisältökin ja tavaraa laitettua pois urakalla. Oli tästä siis selvästi jotain hyötyä. Ja onhan tämä vanha kunnostettu lipasto monin verroin kauniimpi kuin vanha mäntylipasto.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti