torstai 19. lokakuuta 2017

Hot&Cold mukit

Me ollaan miehen kanssa siitä outoja, ettei kummatkaan juoda kahvia. Tai meidän mielestä siinä ei tietenkään ole mitään outoa mutta muutaman muun suomalaisen mielestä niin saattaa olla. Mies ei juo kahvin lisäksi myöskään teetä mutta me pojan kanssa juodaan kyllä teetä silloin tällöin. Tästä syystä me ei olla panostettu kovinkaan paljon kahvikuppeihin tai mukeihin, ainakaan toistaiseksi.

 

Meiltä löytyy kyllä iso kasa muumimukeja, kuten varmaan aika monesta suomalaisesta perheestä. Muumimukeja en ole tainnut itse ostaa kovinkaan montaa, vaan olen suurimman osan saanut lahjoiksi. Halusin kuitenkin muumimukien lisäksi jotain neutraalimpaa mukia, jolla saisi vieraille kauniin kattauksen tehtyä ilman muumi teemaa pöydässä. Vaikka muumimukit ovatkin aika suomalaiset ja hauskat mukit, eivät ne ihan joka tilaisuuteen kuitenkaan sovi. Olin alunperin etsiskellyt keraamisia mukeja muumimukien lisäksi mutta sain jonkin aikaa sitten Maku merkiltä Hot&Cold mukeja työn kautta kokeiltavaksi ja tykästyinkin lasisiin mukeihin kovasti.

Hot&Cold lasit ovat kauniin malliset ja sopivan ajattomat ja neutraalit. Mukit tuntuvat hyvältä käsissä ja ovat juuri sopivan kokoiset. Tykästyinkin mukeihin paljon ja nyt löytyy meidänkin keittiöstä jotain muutakin kuin muumimukeja.

Nyt kun näihin kauniiden ja neutraaleiden mukien makuun on päässyt, saattavat ne keraamiset mukitkin meille vielä joskus päätyä mutta siihen asti mennään näillä ihastuttavan ajattomilla Hot&Cold mukeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti