perjantai 19. tammikuuta 2018

Alelöytö

Olen ihan umpisurkea alessa kävijä. En yleensä jaksa edes yrittää löytää mitään, sillä alen sijaan mukaan tarttuu lähes aina vain normaalihintaisia tuotteita. Vaatteiden kanssa olen ihan toivoton. Kiersin viikko sitten erästä tavarataloa kaksi tuntia ja yhtään vaatetta ei ale- tai normaalihintaista lähtenyt mukaan.

 
Mutta tällä kertaa onnistuin nappaamaan alesta jotain kivaakin mutta vaatteiden sijaan sisustukseen. Poikkesin ohimennen Granitin liikkeessää ja kävin tarkistamassa mitä heillä oli alessa. Kun tarjolla oli puoleen hintaan kiva kori, sen enempää miettimättä nappasin sen mukaani.


Olen tykännyt paljon erilaisista sisustuskuvista, joissa on ollut koreja erilaisissa tarkoituksissa. Korit ovat kuitenkin uutena aika hintavia mutta nyt kun löysin sellaisen alennuksesta, en epäröinyt sitä mukaan ottaa. Ajatuksenani oli heti, että laitan sellaiseen kukan. Joulutavaraa pois kerätessä tipautin olkkarista huonekuusen koriin ja onhan se vähän hassu isossa korissa mutta jotenkin kuitenkin niin symppis. Sinne saa nyt toistaiseksi jäädä.

 
Siirsin huonekuusen vierashuoneeseen valoisempaan paikkaan ja toivon, että siirto pidentäisi kasvin elämään. Olen lukenut, ettei kasvi ole helpoimmasta päästä ja tällaisen poropeukalon kanssa se taitaa tarkoittaa aika varmaa kuolemaa tälle kasville. Toivottavasti siirto pimeästä olkkarista vierashuoneeseen toisi sille lisää aikaa. Ainakin yritys on nyt kova ja toivotaan, että se hidastaa tämän kasvin tulevaa kohtaloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti