sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Leikkikeittiö lastenhuoneessa

Joulu oli ainakin meidän pojan mielestä satumainen. Lahjoja tuli runsaasti ja suurin niistä oli uusi leikkikeittiö. Meillä aiemmin hellan ja uunin virkaa toimittanut Hennesin säilytyslaatikko ei kestänyt kovia leikkejä, joten päätimme hankkia pojan leikkeihin kunnollisen keittiön. Olemme leikkineet iltaisin pojan kanssa erään päiväkodin pihalla olevalla muovisella leikkikeittiöllä ja niitä leikkejä seuranneena halusin pojalle hellan ja uunin lisäksi vähän enemmän.

 

Keittiöitä katsellessa valikoitui keittiöksi Jollyroomilta Cloudberry Castlen Retro leikkikeittiö. Keittiössä oli hella ja uuni sekä kaappi/jääkaappi ja vesihana. Malli täytti mutsin vaatimukset ulkonäöllisesti, mitat olivat sopivat lastenhuoneeseen ja hinta vielä suht kohtuullinen. Vaikka millaisia ihanuuksiahan olisi tarjolla, jos hintaa ei tarvitsisi miettiä. Mutta koska kyseessä on kuitenkin vain lelu, emme olleet valmiit laittamaan siihen satoja euroja, vaan keittiö piti saada reilusti alle satasella.


Tilasin keittiön jo hyvissä ajoin marraskuussa mutta kasasimme sen vasta viikkoa ennen joulua. Täytyy sanoa, etten ihan ole tyytyväinen hinta-laatu suhteeseen. Maalit olivat todella monesta kohtaa jo valmiiksi kuluneet ja kolhiintuneet. Toki keittiö tulee kulumaan käytössä mutta olisi mielestäni ollut kohtuullista, että tuote olisi priimaa ostettaessa. Aikaa vaihtoon ei kuitenkaan enää ollut, joten tällä mennään. Poikaahan nuo puutteet eivät häiritse.Keittiö on ollut ahkerassa käytössä ja nyt tarvitsisi taas ryhdistäytyä ruokien teon kanssa. Lisää pitäisi saada. Josko sitä taas näin joulun jälkeen olisi aika ryhdistäytyä ja väsäillä pojalle lisääruokia leikkeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti