keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Makkarin yöpöydän vaihto

Joulun alla siivotessa toteutin jo aika tovin mielessä olleen pienen muutoksen meidän makkarissa. Miehen yöpöytinä toimineet kaksi Ristomatti Ratian arkkua siirtyi vaatehuoneeseen. Vaatehuoneessa ne saivat sisälleen kasan pieniksi jääneitä lasten vaatteita. Arkussa olleet pelit siirtyivät lastenhuoneeseen, jossa oli pari tyhjää laatikkoa kuin varattu niille. Arkkujen tilalle tuli huomattavasti kevyempi vaihtoehto, kun toinen kesällä maalatuista pinnatuolista siirtyi yöpöydän virkaa täyttämään.


Tuoli on tilassa huomattavasti parempi kuin ahtaasti tungetut arkut. Siivous on helpompaa ja laskutilaa miehelle aivan tarpeeksi: Yöpöydällä kun on lähinnä säilytetty pojan iltasatukirjoja. Nyt myös ylimääräisenä tuolina pyörinyt pinnatuoli löysin huomattavasti paremman paikan itselleen.

 

Haaveilen makkarissa monesta muutoksesta mutta tästä oli helppo aloittaa. Kaikki löytyi kotoa, eikä homma vaatinut kuin omaa viitseliäisyyttä, jota on tässä jo odoteltu. Joulusiivoja tehdessä oli vihdoin aika tarttua toimeen. Pieni mutta kuitenkin iso muutos. Seuraavat haaveet vaativatkin sitten jo vähän enemmän hommia, joten sitä odotellessa, että inspiraatio jälleen iskisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti